Bruno De Lathauwer aan zijn Kruger Safari Lodge in Zuid-Afrika. “Hiermee maakte ik mijn grootste droom waar”, zegt hij.
Volledig scherm
Bruno De Lathauwer aan zijn Kruger Safari Lodge in Zuid-Afrika. “Hiermee maakte ik mijn grootste droom waar”, zegt hij. © Nele Dooms

Bruno maakt droom waar met eigen Kruger Safari Lodge in Zuid-Afrika: “En dat voor een man uit de textielsector”

Aalst/Zuid-AfrikaVoor Bruno De Lathauwer (51) uit Aalst kon het niet mooier in de oren klinken: reizen naar Zuid-Afrika kan weer vlot, zonder enige quarantaine mits negatieve PCR-test. En dat betekent dat de reisorganisator ook in zijn eigen pas gerenoveerde Kruger Safari Lodge eindelijk buitenlandse gasten kan verwelkomen. “Een eigen lodge in Zuid-Afrika, dat is voor mij een droom die werkelijkheid werd”, bekent De Lathauwer. Wij mochten op bezoek.

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.