De broers blijven elkaar aanduiden als schuldige voor de vechtpartij.
Volledig scherm
De broers blijven elkaar aanduiden als schuldige voor de vechtpartij. © Google Maps

Broers duiden elkaar aan als dader voor vechtpartij aan industrieterrein in Aalst: Slachtoffer vecht nog voor leven

AalstJelle V. en Jente V. uit Aalst duiden elkaar aan als dader van de vechtpartij in een woning in de Victor Bocquéstraat in Aalst vorige week vrijdag. Slachtoffer Lukas V. vecht intussen nog steeds voor zijn leven in het ziekenhuis en wordt in coma gehouden. 

 1. Bruno maakt droom waar met eigen Kruger Safari Lodge in Zuid-Afrika: “En dat voor een man uit de textielsector”
  Aalst/Zuid-Afrika

  Bruno maakt droom waar met eigen Kruger Safari Lodge in Zuid-Afri­ka: “En dat voor een man uit de textielsec­tor”

  Voor Bruno De Lathauwer (51) uit Aalst kon het niet mooier in de oren klinken: reizen naar Zuid-Afrika kan weer vlot, zonder enige quarantaine mits negatieve PCR-test. En dat betekent dat de reisorganisator ook in zijn eigen pas gerenoveerde Kruger Safari Lodge eindelijk buitenlandse gasten kan verwelkomen. “Een eigen lodge in Zuid-Afrika, dat is voor mij een droom die werkelijkheid werd”, bekent De Lathauwer. Wij mochten op bezoek.
 2. Bobsleester An Vannieuwenhuyse krijgt groen licht voor Olympische Spelen in Peking: “Het hing aan een zijden draadje”
  PREMIUM
  Lede

  Bobslees­ter An Vannieuwen­huy­se krijgt groen licht voor Olympische Spelen in Peking: “Het hing aan een zijden draadje”

  De 30-jarige An Vannieuwenhuyse uit Lede mag voor de tweede keer met de Belgian Bullets naar de Olympische Spelen. Op zaterdag 29 januari vertrekt ze via Zürich richting Peking voor haar tweede Spelen. Vandaag of morgen vertrekt de bobslee al. “Alles stond klaar, maar het was tot vrijdagmiddag wachten op de definitieve beslissing van het BOIC.”
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Heraanleg van ‘mottig’ Esplanadeplein niet klaar voor 2024: “Belangrijk dat de werken al starten”, zegt schepen De Gucht (Open Vld)
  PREMIUM
  Aalst

  Heraanleg van ‘mottig’ Esplanade­plein niet klaar voor 2024: “Belangrijk dat de werken al starten”, zegt schepen De Gucht (Open Vld)

  Het Esplanadeplein in Aalst moet een Esplanadepark worden. De auto’s verhuizen naar een ondergrondse parking onder het park. De heraanleg van het Esplanadeplein was een van de speerpunten van dit stadsbestuur, maar het ziet er naar uit dat het niet voor 2024 zal gerealiseerd zijn. “Dat zal wellicht niet meer lukken”, geeft schepen van Stadsvernieuwing Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) mee.