BRIHANG
Volledig scherm
BRIHANG © JEF BOES

Brihang in De Werf op 2 februari: “Grootmeester van het kleine gebaar”

AalstOp 2 februari treedt Brihang op in de Schouwburg van De Werf in Aalst. Om 19 uur zal Lefwerk het beste van zichzelf geven in De Foyer. 

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Geen verhuis van Conner Rousseau of Dries Van Langenhove naar Aalst. Wie wordt dan wel de uitdager van burgemeester D’Haese?
  PREMIUM
  Aalst

  Geen verhuis van Conner Rousseau of Dries Van Langenhove naar Aalst. Wie wordt dan wel de uitdager van burgemees­ter D’Haese?

  “Het wordt dus niet Gent, Nieuwpoort of Aalst, of wat ik de laatste tijd ook mocht lezen. Ik kies voor Sint-Niklaas”, aldus Conner Rousseau (Vooruit) vorige week. Vlaams Belang liet eerder al weten dat hun stemmenkanon Dries Van Langenhove niet naar Aalst komt. Halverwege de bestuursperiode lijkt de concurrentie voor burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) niet echt groot. Wij polsten bij de politieke partijen wie er zich warm loopt als uitdager en kandidaat-burgemeester.