Tim en zijn vrouw Sophie trouwden vandaag in het stadhuis van Aalst.
Volledig scherm
Tim en zijn vrouw Sophie trouwden vandaag in het stadhuis van Aalst. © Koen Baten

Brandweermannen vormen erehaag voor trouwende collega

AalstEnkele brandweermannen van het brandweerkorps in Aalst vormden dinsdag een erehaag naar aanleiding van een getrouwde collega. Brandweerman Tim Rowies en zijn vrouw Sophie Lambrechts traden er in het huwelijksbootje met elkaar. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Theater- en musicalopleiding in Move: “Het was de droom van mijn overleden vader”, zegt bezieler Tjorven
  Aalst

  Theater- en musicalop­lei­ding in Move: “Het was de droom van mijn overleden vader”, zegt bezieler Tjorven

  Gloednieuw in Aalst: een theater- en musicalopleiding. De 22-jarige Aalstenaar Tjorven Pletinckx-Swinnen werkt daarvoor samen met Patrick De Coninck van danscenter Move. Tjorven kreeg de passie voor toneel met de paplepel mee, want zijn vader Marc stond vroeger op de planken bij theatervereniging Nieuw Leven. “Mijn vader stierf aan kanker toen ik 10 jaar was. Ik doe verder waarmee hij bezig was”, zegt Tjorven.