Zo zal het zwembad van Aalst eruit zien.
Volledig scherm
Zo zal het zwembad van Aalst eruit zien. © Repro Rutger Lievens

Bouw nieuw zwembadcomplex kan beginnen

De omgevingsvergunning voor de verbouwing en uitbreiding van het zwembadcomplex werd vandaag afgeleverd. “De renovatie en uitbreiding van het Aalsters zwembad kan binnenkort beginnen”, zegt het stadsbestuur.

 1. Yves Defraigne ziet Okapi Aalst oefenmatch tegen Brussels winnen: “Als team afwezige basisspelers goed opgevangen”
  BASKETBAL

  Yves Defraigne ziet Okapi Aalst oefenmatch tegen Brussels winnen: “Als team afwezige basisspe­lers goed opgevangen”

  Okapi Aalst heeft andermaal een oefenwedstrijd gewonnen. Deze keer was Phoenix Brussels het kind van de rekening (91-79). Aalst speelde woensdag zonder de geblesseerden Mihailovic en Kuta en moest ook Badji en Vusojevic door interlandverplichtingen missen. Dat bood mogelijkheden voor youngsters De Paepe, Ledegen en Schauvlieger. Vooral die laatste trok goed zijn streng tussen de profs.
 2. Vogelopvangcentrum laat buizerd vrij in Hofstade en doet oproep: “Zet geen prikkeldraad in natuurgebied, te veel dieren raken erin verstrikt”
  Aalst

  Vogelop­vang­cen­trum laat buizerd vrij in Hofstade en doet oproep: “Zet geen prikkel­draad in natuurge­bied, te veel dieren raken erin verstrikt”

  Aan het Notelaarspad in Hofstade is woensdag een buizerd vrijgelaten. Het dier raakte eerder deze maand verstrikt in de prikkeldraad langs een weide en moest gered worden door de brandweer. In het Vogelopvangcentrum van Merelbeke werd de wonde gehecht en kwam de roofvogel weer op krachten. “We doen een oproep om grond niet meer met prikkeldraad te omheinen. Dieren raken erdoor gewond”, zegt Sabrina Courteaux van het Vogelopvangcentrum.
 1. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona