Johan Mertens levert voortaan aan huis met de bakfiets.
Volledig scherm
Johan Mertens levert voortaan aan huis met de bakfiets. © Swirko

Bistro Denderend Lekker levert voortaan aan huis met de bakfiets: “En onze verpakkingen zijn herbruikbaar”

AalstJohan Mertens van Bistro Denderend Lekker op het Vredeplein in Aalst heeft voortaan geen last meer van files wanneer hij bestellingen levert. De horeca-uitbater brengt vanaf nu de bestellingen aan huis met de bakfiets.

 1. Iwein Van Aelst is nu officieel ereburger van de stad Aalst: “Voor een middeleeuwer had hij revolutionaire ideeën”

  Iwein Van Aelst is nu officieel ereburger van de stad Aalst: “Voor een middeleeu­wer had hij revolutio­nai­re ideeën”

  Door een unanieme beslissing van de Aalsterse gemeenteraad werd Iwein van Aalst toegevoegd aan de lijst van Aalsterse ereburgers. De meeste Aalstenaars kennen Iwein vooral als de belangrijkste van de Aalsterse reuzen, maar achter de figuur schuilt een interessant verhaal. Op 20 april wordt in Utopia een lezing over de kersverse ereburger gehouden door prof. Jan Dumolyn, bekend van ‘Het Verhaal van Vlaanderen’.
  Aalst
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.