Burgemeester van Aalst Christoph D'Haese (N-VA).
Volledig scherm
Burgemeester van Aalst Christoph D'Haese (N-VA). © Swirko

“Binnenkort initiatief om ons respect voor de holebigemeenschap te onderstrepen”, zegt burgemeester na rel rond regenboogzebrapad

AalstBurgemeester Christoph D’Haese (N-VA) gaat met zijn college van N-VA- en Open Vld-schepenen een initiatief nemen in navolging van de rel rond de weigering van een regenboogzebrapad in Aalst. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Aquatopia verwacht gezellige drukte in paasvakantie: “Paaszoektocht, springkastelen en op de foto met Pol De Poema”

  Aquatopia verwacht gezellige drukte in paasvakan­tie: “Paaszoek­tocht, springkas­te­len en op de foto met Pol De Poema”

  Aalst Sport verwacht opnieuw een gezellige drukte tijdens de paasvakantie in het stedelijk zwembad Aquatopia. “Ook deze verlofperiode organiseert Pol de Poema tal van activiteiten in zijn speelparadijs. Je kan deelnemen aan een grote paaszoektocht, je kan je uitleven op een van de waterspringkastelen en met Pol op de foto tijdens zijn bezoek,” zegt schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).
  Aalst