‘Ca va?’ van Biensoigné
Volledig scherm
‘Ca va?’ van Biensoigné © Laure Van Droogenbroeck

Biensoigné lanceert ‘Ca va?’-campagne: “Mentale impact corona bij jongeren bespreekbaar maken”

AalstJongerenplatform Biensoigné lanceert via sociale media vandaag een eerste van zeven video’s. Aalsterse jongeren vertellen daarin hoe het coronavirus hun dagelijks doen en laten beïnvloedt en wat de weerslag is op hun mentaal welzijn. Met deze ‘Ca va?’-campagne wil de stad jongeren aanzetten om te praten en elkaar te steunen wanneer het moeilijk gaat.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.