Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bestuurster zonder rijbewijs krijgt boete nadat ze in verkeerde richting rotonde opreed: “Wilde nog snel boodschappen doen”

AalstGul S. uit Aalst moest zich maandag verantwoorden voor een overtreding in het verkeer waarbij ze met vier passagiers aan het rondrijden was terwijl ze geen rijbewijs had. “De lockdown dreigde er aan te komen en ik wou nog snel boodschappen doen”, verklaarde S. 

 1. Revaliderende Red Dragon François Lecat (ex-Lindemans Aalst): “Ik zal sterker terugkeren”
  VOLLEYBAL euromillions league

  Revalide­ren­de Red Dragon François Lecat (ex-Lindemans Aalst): “Ik zal sterker terugkeren”

  Receptie-hoekspeler François Lecat heeft het voorbije seizoen bij Lindemans Aalst niet kunnen brengen wat er van hem verwacht werd. Veel heeft te maken met de schouderblessure waarvoor hij midden februari onder het mes ging. De 28-jarige Red Dragon, wiens contract in Aalst niet werd verlengd, werkt inmiddels aan zijn revalidatie. Hij hoopt over een aantal maanden opnieuw speelklaar te zijn.
 2. Predrag Filipovic (E. Aalst) over de tijd van toen: “Hoed af voor ex-coach Wim De Coninck voor wat hij met een verjongde ploeg neerzette”
  voetbal traditieclubs

  Predrag Filipovic (E. Aalst) over de tijd van toen: “Hoed af voor ex-coach Wim De Coninck voor wat hij met een verjongde ploeg neerzette”

  Predrag Filipovic (46) speelde voor Eendracht Aalst in eerste, tweede en derde nationale, weliswaar verdeeld over twee periodes van 1999 tot 2001 en van 2009 tot 2014. Eerst als vaak onhoudbare linkerflankspeler, later als organisator van de defensie. Na zijn carrière combineerde hij zijn job van postbode met coaching van de Aalsterse beloften en was hij sportief adviseur van Eendracht.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing