De muur van de hallen vertoonde aanzienlijke schade.
Volledig scherm
De muur van de hallen vertoonde aanzienlijke schade. © RV

Bestuurder eindigt met voertuig tegen gevel van carnavalshallen

Aalstde carnavalshallen ter hoogte van het Hoveniersplein in Aalst is deze avond een jonge bestuurder met zijn voertuig tegen de gevel van de hallen terechtgekomen. Hierdoor ontstond een aanzienlijk gat in de muur. Gewonden vielen er niet, maar het voertuig liep ook wel aanzienlijke schade op. 

  1. Aalsterse stokerij VdS trots op gloednieuwe distilleerinstallatie: “Stookketels krijgen meestal vrouwennamen, omdat ze zo mooi gevormd zijn. Die van ons heet Lady Jane”
    PREMIUM
    Aalst

    Aalsterse stokerij VdS trots op gloednieu­we distilleer­in­stal­la­tie: “Stookke­tels krijgen meestal vrouwenna­men, omdat ze zo mooi gevormd zijn. Die van ons heet Lady Jane”

    Luc (59) en Michiel (29) Waterschoot van ‘Stokerij VdS’ in Aalst hebben geïnvesteerd in een nieuwe distilleerinstallatie, uniek in België. Dankzij een ‘botanical vessel’ kunnen er nu nog meer florale en fruitige toetsen aan de gin worden toegevoegd. De installatie is een prachtig werkstuk, op maat gemaakt door de Duitse firma Carl. “Al onze installatie hebben een vrouwennaam die verwijst naar The Rolling Stones. Deze heet Lady Jane”, zeggen Luc en Michiel.