Dr. Geert De Loof
Volledig scherm
Dr. Geert De Loof © RV

Besmettingen stijgen met 78%: "Niet het moment voor feestjes of evenementen met intense contacten"

RegioMet een toename van het aantal besmettingen met 78,4 procent wordt de impact van omikron ook in de Eerstelijnszorgzone Aalst duidelijk zichtbaar. “Woensdag telden we 201 nieuwe gevallen. Pas na veertien dagen zullen we de gevolgen van de stijging van vandaag zien in de cijfers van opnames in de ziekenhuizen. Een week later ook in die van de opnames op Intensieve Zorg", zegt dokter Geert De Loof.

 1. Gewezen voetbalterrein KFCO Burst wordt vaste stek Scouts Kievit: “Zo goed dat we niet meer weg willen”
  Erpe-Mere

  Gewezen voetbalter­rein KFCO Burst wordt vaste stek Scouts Kievit: “Zo goed dat we niet meer weg willen”

  Scoutsgroep Kievit zal niet meer terugkeren naar het gemeentelijk domein Steenberg in Erpe-Mere. De 200 leden en 25 leiders moesten deze zomer hun lokalen leegmaken omdat die tijdelijk dienst moesten doen als voetbalkantine voor de gepromoveerde voetbalclub EM United. “Oorspronkelijk waren we daarmee heel ongelukkig, maar ons tijdelijk onderkomen bevalt zo goed dat we willen blijven.”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.