Bert Surmont uit Aalst.
Volledig scherm
Bert Surmont uit Aalst. © JP Swirko

Bert (56) wandelt naar Compostela en laat zich sponsoren: “Geld gaat naar Kom Op Tegen Kanker en Levensvreugde”

AalstOp 18 april vertrekt Aalstenaar Bert Surmont (56) te voet naar het Spaanse Santiago de Compostela. Het is een pelgrimstocht van 2.300 kilometer, waarvan de opbrengst naar twee goede doelen gaat: Kom Op Tegen Kanker en Levensvreugde Verblijven. “Een eerbetoon aan mensen die mij zeer genegen zijn, maar die jammer genoeg niet meer onder ons zijn”, zegt Bert.

 1. Aalst-voorzitter Patrick Le Juste: “Alleen met nieuw stadion is club rendabel”
  voetbal tweede nationale

  Aalst-voorzitter Patrick Le Juste: “Alleen met nieuw stadion is club rendabel”

  Eindrondes verlopen voor Eendracht Aalst doorgaans sensationeel. Wie herinnert zich de memorabele nacompetities in een ver verleden in tweede klasse niet? En vijf jaar geleden stuntten de Ajuinen in de tweede amateurafdeling met winst in de finale op Club Luik onder de huidige voorzitter Patrick Le Juste. Er volgde evenwel twee jaar later een degradatie en nu timmert de Dilbekenaar aan de weg terug, die allerminst over rozen loopt.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Geen verkleedverbod tijdens Aalst carnaval, dus willen enkele cafés toch een ‘mini’-feest organiseren: “Een spontaan cafeetjescarnaval”
  PREMIUM
  Aalst

  Geen verkleed­ver­bod tijdens Aalst carnaval, dus willen enkele cafés toch een ‘mi­ni’-feest organise­ren: “Een spontaan cafeetjes­car­na­val”

  Als dat maar niet uit de hand loopt... Jeugdcafé Cosa Nostra in Aalst organiseert tijdens de carnavalsdagen een minicarnaval. Aalstenaars kunnen er verkleed en zittend iets komen drinken. “Zeker een tof idee”, is te horen bij andere cafébazen. De burgemeester laat weten dat er geen verkleedverbod geldt en hij rekent op het gezond verstand van alle carnavalisten.