Illustratiefoto
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiefoto © ANP / EPA

Benzineprijzen gaan weer door het dak: dit zijn de goedkoopste tankstations per gemeente in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen

Denderstreek/Vlaamse ArdennenDe benzineprijzen in Vlaanderen schieten nogmaals de lucht in. Maar waar kan je de kost nog enigszins drukken? Wij zochten uit waar je minst betaalt voor benzine in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen.

 1. BIJZONDER WONEN. Joost en Caroline ruilden hun nieuwbouw voor grandeur van Villa Madonna: “Al veel beulenwerk verricht, maar we koesteren onze thuis”
  PREMIUM
  RONSE

  BIJZONDER WONEN. Joost en Caroline ruilden hun nieuwbouw voor grandeur van Villa Madonna: “Al veel beulenwerk verricht, maar we koesteren onze thuis”

  Joost Van Goethem (48) en Caroline Van den Bossche (47) woonden in een comfortabele nieuwbouw met alles erop en eraan in Lovendegem toen hij in 2018 uit nieuwsgierigheid het woord ‘kasteel’ intikte op Google. Sindsdien is het leven van het koppel behoorlijk veranderd en rijst stilaan de vraag waar dit alles gaat eindigen. “Onze eigen kinderen verklaarden ons voor gek…”
 2. Aalstenaar met Temptation Carwash-crew naar ‘24 Hours of Zolder’: “Ooit maakte TMF een realityreeks van ons”
  PREMIUM
  Aalst

  Aalstenaar met Temptation Car­wash-crew naar ‘24 Hours of Zolder’: “Ooit maakte TMF een reality­reeks van ons”

  Komend weekend trekt Filip Beerens (47) naar het circuit van Zolder, en niet om er mee te racen tijdens de ‘24 hours of Zolder’. De Aalstenaar is de man achter de ooit enorm populaire ‘Temptation Carwash’, waar zelfs een realityreeks is over gemaakt. “Kan uw team ons publiek nog eens komen entertainen?”, vroegen de organisatoren van Zolder aan Filip. “We waren eigenlijk gestopt, maar we doen het nog één keer”, zegt hij.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.