Oasis Garden by Suenaert
Volledig scherm
PREMIUM
Oasis Garden by Suenaert © Oasis Garden by Suenaert

Ben jij al in de kerststemming? Met deze 6 shops in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen stop jij je woning in een wonderlijk kerstjasje

Denderstreek/Vlaamse ArdennenDe gezellige eindejaarsperiode is in zicht en dat betekent dat je de kerstdecoratie weer van onder het stof mag halen. Ben jij nog op zoek naar een kerstboom? Of wil je graag nieuwe kerstlichtjes om aan je gevel te hangen? Dan helpen wij je alvast op weg.

  1. Aalst is tweede stad van het land met wijkwerker geestelijke gezondheidszorg: “Als het niet gaat, praat of schrijf erover”
    PREMIUM
    Aalst

    Aalst is tweede stad van het land met wijkwerker geestelij­ke gezond­heids­zorg: “Als het niet gaat, praat of schrijf erover”

    In de Rechteroeverwijk en stationsbuurt van Aalst is er sinds kort een wijkwerker geestelijke gezondheidszorg actief. Aalst is nog maar de tweede stad van het land waar zo’n wijkwerker aan de slag gaat. “Ik probeer contact te leggen met Aalstenaars die alleen met heel wat problemen zitten.” Wij spraken met Janes Demeersseman over zijn unieke functie.