Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Beklaagde onder invloed stopt met auto midden op de weg: “Zei tegen beenhouwer dat ik nog bestelling ging plaatsen”

AalstGuido B. uit Aalst moest zich maandagochtend voor de politierechtbank in Aalst verantwoorden nadat hij onder invloed in het midden van de weg stopte om te praten met een beenhouwer en bijna een aanrijding veroorzaakte met een tegenligger. “Ik wou hem alleen maar zeggen dat ik binnenkort nog eens bij hem moest komen bestellen”, aldus B. 

 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?