Marc Gielens
Volledig scherm
Marc Gielens © RLA

Bekende Hofstadenaar Marc Gielens ongeneeslijk ziek: “Een laatste boek over mijn dorp, een laatste geschenk aan de Hofstadenaren, en dan is het klaar”

Bekende Hofstadenaar Marc Gielens (61) heeft van de dokters een hard verdict te horen gekregen: de kanker in zijn lichaam is uitgezaaid en is niet meer te genezen. Gielens is oud-gemeenteraadslid voor CD&V en was een tijdlang ook voorzitter van de partij in Aalst. Hij schreef zes boeken over Aalst en Hofstade en in november stelt hij het zevende boek ‘Filip van Hofstade’ voor. “Mijn laatste geschenk aan mijn geliefde dorp”, zegt hij.

  1. Vrienden missen, dringend ex moeten spreken en ik wist het niet: deze excuses halen corona-overtreders boven bij rechter
    PREMIUM
    Dendermonde/Hamme/Zele/Aalst/Lokeren/Wetteren

    Vrienden missen, dringend ex moeten spreken en ik wist het niet: deze excuses halen corona-overtre­ders boven bij rechter

    In de correctionele rechtbank in Dendermonde vond dinsdag een themazitting rond overtredingen van de coronaregels plaats. Wie er voor de rechter verscheen, liep in het voorjaar minstens twee keer tegen de lamp. Zij riskeren fikse boetes. Ieder bleek zo zijn eigen excuses klaar te hebben waarom hij coronaregels aan zijn laars lapte. “Het is niet aan ons om de regels te beoordelen, we moeten ze gewoon volgen”, gaf rechter Vanden Avenne iedereen mee.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement