Rik vond uiteindelijk zijn gestolen wagen zelf terug in Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rik vond uiteindelijk zijn gestolen wagen zelf terug in Mechelen. © Koen Baten/RV

“Auto gestolen? Om 17 uur op vrijdag starten wij geen dossier meer op, kom maandag maar terug”: Rik vindt dan maar zelf voertuig terug dankzij code van gps

NieuwerkerkenRik Geers uit Nieuwerkerken (Aalst) is opgelucht, omdat hij enkele uren na de diefstal van zijn Renault RS het voertuig al terug heeft. Dankzij een vriend, die mee op zoek ging, vond hij de wagen - al met Franse nummerplaten - terug in Mechelen. Maar Rik is ook kwaad. “De politie van Aalst stelde alles in het werk om te helpen, maar het parket wou de nodige documenten niet meer ondertekenen op vrijdag om 17 uur. Zo geef je dieven vrij spel”, aldus Rik. 

 1. Yves Defraigne speelt met Okapi Aalst kwartfinale tegen Limburg: “Nu begint alles opnieuw”
  BASKTETBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Yves Defraigne speelt met Okapi Aalst kwartfina­le tegen Limburg: “Nu begint alles opnieuw”

  Okapi Aalst is ook op de laatste reguliere speeldag van de competitie niet voorbij een fysiek sterk Bergen geraakt (72-70). Al scheelde het slechts een driepunter van Mihailovic in de absolute slotseconden. Limburg wordt de tegenstander in de kwartfinales van de play-offs. En die ploeg ligt Aalst een pak beter. Okapi kan de halve finale - tegen de winnaar van Oostende-Charleroi - al ruiken.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek