In het ASZ kregen de patiënten een ijsje.
Volledig scherm
In het ASZ kregen de patiënten een ijsje. © ASZ Aalst

ASZ trakteert patiënten en personeelsleden op ijsjes

Aalst/Geraardsbergen/WetterenTijdens de warmste dagen van het jaar trakteerde het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst, Geraardsbergen en Wetteren alle patiënten en personeelsleden op een ijsje.

 1. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Ivo (34) naar het wereldkampioenschap ‘streetfishing’ in Zwolle: “Wij zijn de skaters van het vissen”
  PREMIUM
  Aalst

  Ivo (34) naar het wereldkam­pi­oen­schap ‘streetfis­hing’ in Zwolle: “Wij zijn de skaters van het vissen”

  Op het eerste wereldkampioenschap ‘Streetfishing’ in Nederland zal Aalstenaar Ivo Crabbe (34) de Belgische kleuren verdedigen. Samen met vijf andere geselecteerde Belgen trekt hij van 11 tot 15 oktober naar Zwolle. De laatste decennia evolueerde rivieren en kanalen in steden van doodse waterlopen naar bronnen van leven en biodiversiteit. Streetfishers vissen naar de grootste roofvissen in het midden van de stad (maar gooien de vissen achteraf wel terug het water in).