Het appartement liep zware schade op door de brand.
Volledig scherm
Het appartement liep zware schade op door de brand. © Koen Baten

Appartement tijdelijk onbewoonbaar nadat er brand in keuken ontstaat

AalstIn de Lazaretstraat in Aalst is zondagavond een appartement zwaar beschadigd geraakt nadat er brand is ontstaan in de keuken. Een 13-jarige jongen was er alleen thuis en was er pannenkoeken aan het klaarmaken toen het mis liep. Een bewoner van een ander appartement liep een lichte rookintoxicatie op.

  1. Ouders verzamelen meer dan 15.000 euro voor inclusief gezelschapsspel: “Leefwerelden kind met en zonder beperking dichter bij elkaar brengen”
    PREMIUM

    Ouders verzamelen meer dan 15.000 euro voor inclusief gezel­schaps­spel: “Leefwerel­den kind met en zonder beperking dichter bij elkaar brengen”

    Wendelien De Baere (47) uit Aalst ontwierp samen met De Ouders vzw het belevingsspel ‘Expeditie Inclusief’, dat de leefwerelden van kinderen met en zonder beperking via allerlei opdrachten dichter bij elkaar brengt. Ondertussen zamelde de vzw meer dan 15.000 euro in via crowdfunding. “Met het opgehaalde geld gaan we nu spelkoffers maken die scholen, jeugdbewegingen en andere organisaties binnenkort in heel Vlaanderen en Brussel kunnen gebruiken”, vertelt Wendelien.
    Aalst