Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Annie (67) zoekt mysterieuze helper die tas koffie gaf na haar ongeval: “Door alle emotie vergat ik hem te bedanken, dat wil ik rechtzetten”

AalstAnnie van Biesen (67) uit Aalst is op zoek naar de man die haar afgelopen weekend heeft bijgestaan nadat ze een ongeval had op Heilig Hartlaan in Aalst. “Door alle emoties heb ik hem niet kunnen bedanken en dat wil ik graag goedmaken”, zegt ze. 

 1. John Twin Music bestaat 55 jaar: “Een gitaar hersnaar ik binnen de drie minuten. De lengte van een liedje”
  PREMIUM
  Aalst

  John Twin Music bestaat 55 jaar: “Een gitaar hersnaar ik binnen de drie minuten. De lengte van een liedje”

  55 jaar al lopen gitaarvirtuozen John Twin Music in de Gentsestraat in Aalst binnen voor een reparatie van hun geliefde instrument. Gitaartechnicus John Twin startte in 1966 met de winkel en leerde zijn zoon Egon de stiel, die na de dood van zijn vader de zaak verderzette. Bij de familie Goethals - de echte naam van Egon en John - zit muziek in de genen en ook een coronacrisis krijgt dat niet klein.
 2. Joke Devynck (Groen) wil kinderen veilig naar school met fietspool: “Als je in groep fietst, krijg je meer voorrang en aandacht van de meeste automobilisten”
  Aalst

  Joke Devynck (Groen) wil kinderen veilig naar school met fietspool: “Als je in groep fietst, krijg je meer voorrang en aandacht van de meeste automobi­lis­ten”

  “Kinderen houden van fietsen en kinderen houden nog meer van samen fietsen”, zo is te horen in het promofilmpje van Groen Aalst met actrice Joke Devynck in de hoofdrol. Groen pleit al jaren voor de invoering van een fietspool in Aalst - de schoolgaande jeugd samen op de fiets naar school - en wil er nu werk van maken.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen