Anita (vooraan) met enkele van haar trouwe klanten.
Volledig scherm
Anita (vooraan) met enkele van haar trouwe klanten. © Foto Lievens

Anita (79) zegt café Titus vaarwel

AALSTAalst verliest eind maart een monument onder de cafés, want Anita Spanoghe (79) sluit dan de deur van café Titus op de Houtmarkt.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Jilke De Coninck (E.Aalst) na thuiszege tegen Bilzen: “Na rust verschil gemaakt dankzij uitstekende mentaliteit”
  voetbal tweede nationale A

  Jilke De Coninck (E.Aalst) na thuiszege tegen Bilzen: “Na rust verschil gemaakt dankzij uitsteken­de mentali­teit”

  Eendracht Aalst behoudt met zes punten op zes het maximum na twee confrontaties met de Limburgse ploegen Tongeren en Bilzen. Aan de rust liet niets vermoeden dat de Ajuinen het met afgetekende 4-0-cijfers zouden halen tegen de ploeg van ex-international Luc Nilis, want de Aalsterse motor sputterde. In de tweede helft geraakte die wel op toerental en Cobos Copado (2), De Coninck en Mbaye maakten het verschil.