Alma Rombaut (92) en Mauritz Van Stichel (93).
Volledig scherm
Alma Rombaut (92) en Mauritz Van Stichel (93). © Franck

Alma en Mauritz vieren Platina Huwelijk

AalstDe kleinkinderen van Alma Rombaut (92) en Mauritz Van Stichel (93) uit Aalst laten weten dat hun grootouders op 29 augustus 70 jaar gehuwd zijn en dus hun Platina Huwelijk vieren.

 1. Geen discussie over toekomst Eiland Chipka op Tereos-commissie? “Doel is enkel om Tereos beter te leren kennen”
  PREMIUM
  Aalst

  Geen discussie over toekomst Eiland Chipka op Tereos-commissie? “Doel is enkel om Tereos beter te leren kennen”

  Op de Tereos-commissie van komende dinsdag in Aalst zal het niet gaan over de toekomst van het Eiland Chipka of over de vraag of een industriezone in het stadscentrum nog van deze tijd is. “De focus ligt op Tereos zelf”, zo zegt gemeenteraadsvoorzitter David Coppens (N-VA). Tereos zal de werking van het bedrijf voorstellen en zo kunnen de gemeenteraadsleden Tereos beter leren kennen. “Daar zal ik mij tegen verzetten, het moet wel over de toekomst van Chipka gaan”, zegt CD&V’er Filip Van de Winkel.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.