Studenten knuffelen honden in hogeschool Odisee.
Volledig scherm
Studenten knuffelen honden in hogeschool Odisee. © RLA

Alle examenstress meteen weg bij Odisee-studenten dankzij ‘knuffelhondjes’

AalstEen blok- en examenperiode zorgt altijd voor stress bij studenten. Zeker bij de laatste examenperiode van het academiejaar. Om de studenten wat te helpen zorgt hogeschool Odisee in Aalst voor wat afleiding: lekkere ijsjes voor verkoeling, een aangename massage voor ontspanning en knuffelhonden voor een extra dosis liefde.

 1. Van overgebleven stoffen tot ‘haute comfort’: ontdek duurzaam modemerk King Comf uit Aalst
  Aalst/Gent

  Van overgeble­ven stoffen tot ‘haute comfort’: ontdek duurzaam modemerk King Comf uit Aalst

  We staan er niet genoeg bij stil: de enorme berg stoffen die overblijft van de traditionele modeproductie. Zonde, vinden ontwerpers Cleome Clements en Astrid Van Damme van het duurzame modemerk King Comf uit Aalst. Daarom werken zij voor hun comfy kledingcollectie met bijzondere stoffen die overblijven in ateliers in Portugal. Voor hun unieke schoenencollectie gaan ze aan de slag met stockleder.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.