Alain De Backer en Cindy Kiekens met hun drie honden Dingo, Jefke en Lucky.
Volledig scherm
PREMIUM
Alain De Backer en Cindy Kiekens met hun drie honden Dingo, Jefke en Lucky. © Koen Baten

Alain en Cindy vinden enveloppe gevuld met vergif voor hun ‘rothonden’ in brievenbus

Alain De Backer en Cindy Kiekens hebben afgelopen weekend een brief in de brievenbus gekregen, geadresseerd aan hun ‘rothonden’. In de enveloppe vond het koppel ballen vergif terug. Van wie de brief afkomstig is, weten ze niet. “Maar het moet iemand uit de buurt zijn”, klinkt het. “We weten totaal niet waarom iemand onze honden dood wil. We hebben nog nooit klachten gehad.”

 1. Joke Devynck (Groen) wil kinderen veilig naar school met fietspool: “Als je in groep fietst, krijg je meer voorrang en aandacht van de meeste automobilisten”
  Aalst

  Joke Devynck (Groen) wil kinderen veilig naar school met fietspool: “Als je in groep fietst, krijg je meer voorrang en aandacht van de meeste automobi­lis­ten”

  “Kinderen houden van fietsen en kinderen houden nog meer van samen fietsen”, zo is te horen in het promofilmpje van Groen Aalst met actrice Joke Devynck in de hoofdrol. Groen pleit al jaren voor de invoering van een fietspool in Aalst - de schoolgaande jeugd samen op de fiets naar school - en wil er nu werk van maken.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen