Swirko
Volledig scherm
© Swirko

Al zeker honderd tachtig- en negentigplussers kregen nog geen uitnodiging voor vaccinatiecentrum Denderdal door bug in systeem

AalstIn vaccinatiecentrum Denderdal lopen de vaccinaties niet volledig zoals gepland. Al zeker een honderdtal tachtig- en negentigplussers die normaal al gevaccineerd moesten zijn, kregen nog geen uitnodiging door de bugs in het systeem om mensen op te roepen voor vaccinatie.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.