Het EK-dorp aan het Forum van Okapi Aalst.
Volledig scherm
Het EK-dorp aan het Forum van Okapi Aalst. © Krejeis

Aftermovie met dronebeelden EK-dorp Krejeis en Okapi: “Een geslaagde eerste EK-avond”

AalstGeen enkele gele of rode kaart moesten de scheidsrechters van Krejeis uitdelen zaterdagavond. Dat wil zeggen dat iedereen zich voorbeeldig gedraagt in het EK-dorp aan het Forum. De carnavalsgroep filmde het event met een drone.

 1. Project Wheels opent in du Parc: “Indoor skatepark in vroegere kousenfabriek, Chill Zone met zicht op stadspark”
  PREMIUM
  Aalst

  Project Wheels opent in du Parc: “Indoor skatepark in vroegere kousenfa­briek, Chill Zone met zicht op stadspark”

  Weer een reden om naar du Parc in Aalst te gaan: Mary-Isabelle Laroche (25) opent er haar indoor skatepark Project Wheels. Het is eigenlijk Project Wheels 2.0, nadat ze zes maanden geleden een tijdelijk skatepark opstartte in een loods in De Gendarmerie. Op du Parc heb je naast trampolinepark Jumpsky en binnenspeeltuin De Speelerij dus opnieuw iets leuks om te ontdekken met jonge kinderen.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 1. De Foyer van De Werf is klaar voor het publiek (en Instagram): “Bomen kunnen hierbinnen metershoog groeien”
  PREMIUM
  Aalst

  De Foyer van De Werf is klaar voor het publiek (en Instagram): “Bomen kunnen hierbinnen metershoog groeien”

  Vanuit een hangstoel, met zicht op de Molenstraat, kan je vanaf zaterdag iets lekkers drinken in De Foyer. De nieuwe horecazaak in cultuurcentrum De Werf is meteen ook een van de mooiste van de stad. Astrid Bauters (30) maakt van de eerste verdieping van De Werf een stadstuin vol lekker eten en drinken, de grote ramen van het gebouw doen haar denken aan een serre. Enkele bomen zullen hier metershoog kunnen groeien.