Fase 1 van het nieuwe zwembadcomplex krijgt stilaan vorm.
Volledig scherm
Fase 1 van het nieuwe zwembadcomplex krijgt stilaan vorm. © Stad Aalst

Aftellen naar opening nieuw zwembad: “Het zal indrukwekkend worden”

AalstWie regelmatig in de buurt van het nieuwe zwembadcomplex van de stad Aalst komt, heeft de voorgaande weken een grote vooruitgang kunnen vaststellen. In januari werden de zijmuren van zowel het vijftigmeter-sportbad als het vijfentwintigmeter-zwembad geplaatst. Het vijftigmeter-sportbad werd vervolgens overkapt. Deze week op het programma: de overkapping van het vijfentwintigmeter-zwembad.

 1. Jan (52) loopt 16 kilometer rond zijn huis voor dochter Noor (20) en lotgenoten met PID: “Het duurde jaren voor dokters beseften wat er aan de hand was”
  PREMIUM
  Wanzele

  Jan (52) loopt 16 kilometer rond zijn huis voor dochter Noor (20) en lotgenoten met PID: “Het duurde jaren voor dokters beseften wat er aan de hand was”

  Van de minste infectie doodziek worden en dat wekenlang blijven. Dat was jaren het trieste lot van Noor Nas (20) uit Wanzele. “Het duurde tot ik 14 jaar was voor dokters beseften wat er aan de hand was, maar intussen ben ik - uitgezonderd korte opstoten - relatief stabiel.” Om meer aandacht voor de ziekte te vragen loopt haar vader Jan (52) binnenkort 10 mijl of 161 rondjes ‘rond zijn kot’.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king