Protest aan de gemeenteraad eerder dit jaar door sympathisanten van Parol, Steunpunt Welzijn en Schulden Op School.
Volledig scherm
Protest aan de gemeenteraad eerder dit jaar door sympathisanten van Parol, Steunpunt Welzijn en Schulden Op School. © RLA

Afscheidsfeest vzw Parol op 13 december: “Na wegvallen subsidies wordt het buurthuis opgedoekt”

Vzw Parol uit Aalst geeft een afscheidsfeest op vrijdag 13 december. Het buurthuis op Rechteroever stopt ermee nadat de stad beslist heeft de organisatie niet meer te subsidiëren.

0 reacties

 1. Sportief verantwoordelijke Karel Baillius (Eendracht Aalst Ladies): “Hier krijgen jonge talenten de kans op het hoogste niveau”
  vrouwenvoetbal super league

  Sportief verantwoor­de­lij­ke Karel Baillius (Eendracht Aalst Ladies): “Hier krijgen jonge talenten de kans op het hoogste niveau”

  Eendracht Aalst Ladies verdedigt nu dinsdagavond op White Star Woluwe haar gedeelde leidersplaats in play-off 2. Intussen wordt werk gemaakt van een competitieve spelerskern voor het komende seizoen. Een hels karwei is dat voor sportief verantwoordelijke Karel Baillius, want Daisy Baudewijns (Club Brugge), Margaux Van Ackere (Zulte Waregem), Tiana Andries (FC Heist), Tiffanie Vanderdonckt (KV Mechelen) en Stéphanie Van Gils (?) verlaten de club. “We proberen dat op te vangen met het aantrekken van vooral jeugdige talenten”, zegt Baillius.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek