Aaron Blommaert.
Volledig scherm
Aaron Blommaert. © MNM

Aaron Blommaert start als presentator op MNM: “Ik ben klaar om van de radiowereld te proeven”

AalstAaron Blommaert kennen we ondertussen allemaal door zijn rol als Raven in Familie, maar binnenkort start hij ook als nieuwe dj op radiozender MNM. Dat maakte de zender maandagochtend bekend. Ketnetkijkers kennen Aaron ook als Robin in de reeks 4eVeR. Aaron is 18 en komt uit Aalst.

 1. Nieuw Aalsters koffiebedrijf ‘Maximiliaan Koffie’ in zee met kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh: “Van ‘boein’ tot ‘zjat’”
  Aalst

  Nieuw Aalsters koffiebe­drijf ‘Maximili­aan Koffie’ in zee met kunstenaar Gilles Van Schuylen­bergh: “Van ‘boein’ tot ‘zjat’”

  Vanaf dit weekend kan je een kopje Aalsterse Maximiliaan-koffie drinken. De naam Maximiliaan doet bij vele Aalstenaars zeker nog een belletje rinkelen want jarenlang was dat een van de bekendste koffiehuizen van de stad. Exact 20 jaar na de opening van het gekende koffiehuis in de Kattestraat, start de vroegere uitbater Geert Blommaert samen met Stéphane De Bruyn een nieuwe koffie-onderneming.
 2. Twintig buitenlandse studenten besmet met Indiase variant, Marc Van Ranst reageert: “Deze variant wil je liever buitenhouden”
  Aalst

  Twintig buitenland­se studenten besmet met Indiase variant, Marc Van Ranst reageert: “Deze variant wil je liever buitenhou­den”

  Twintig buitenlandse studenten die in Aalst en Leuven een opleiding Verpleegkunde zouden volgen, blijken sinds hun aankomst in ons land besmet met de Indiase variant van het coronavirus. De studenten afkomstig uit India zitten nu in quarantaine. Volgens viroloog Marc Van Ranst zijn ze door een superverspreider besmet geraakt op de bus tussen de luchthaven van Parijs en België. Ook elders zijn ondertussen vier gevallen van de Indiase variant opgedoken, in drie gemeenten. “Deze variant en de Braziliaanse variant, die wil je liever buitenhouden”, zegt de viroloog aan VTM NIEUWS.
 3. Kinderziekten zorgen soms voor te hoge rekening voor ILvA-afvalophaling: zo kan je controleren of alles klopt (en minder betalen)
  PREMIUM
  Denderstreek

  Kinderziek­ten zorgen soms voor te hoge rekening voor IL­vA-afvalopha­ling: zo kan je controle­ren of alles klopt (en minder betalen)

  Bij meer dan 60.000 gezinnen in negen gemeenten startte intercommunale ILvA begin deze maand met een gewogen en anders getarifeerde afvalophaling. De nieuwe aanpak gebeurt enerzijds omdat sinds de laatste prijsaanpassing van gele vuilzakken 10 jaar geleden de verwerkingskost verdubbelde en anderzijds omdat men wie meer afvalgewicht aanbiedt ook meer wil laten betalen. Helaas loopt er bij de weging en aanrekening af en toe iets fout.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen