Winkeliers in Aalst in het roze voor Koop De Zomer, een actie van handelsvereniging District A..
Volledig scherm
PREMIUM
Winkeliers in Aalst in het roze voor Koop De Zomer, een actie van handelsvereniging District A.. © Swirko

Aantal winkels in Aalst amper gedaald sinds corona (en het circulatieplan): “Veel betere score dan in andere centrumsteden”

AalstHet aantal winkels in Vlaamse centrumsteden daalt, behalve in Mechelen, zo schrijft De Tijd. Tweede beste leerling van de klas: Aalst. Het aantal winkels is er tussen 2019 en 2022 amper gedaald, met 1,6 procent, wat veel beter is dan in andere centrumsteden. In tegenstelling tot wat de tegenstanders van het circulatieplan voorspelden, is het dus niet de doodsteek geworden van de winkelstraten.

 1. Na 54 dagen coma door corona gaat het al heel wat beter met traiteur Rudy (73): “Maar basketballen gaat helaas niet meer”
  PREMIUM
  Aalst

  Na 54 dagen coma door corona gaat het al heel wat beter met traiteur Rudy (73): “Maar basketbal­len gaat helaas niet meer”

  Honderd dagen lag hij in het OLV-ziekenhuis van Aalst, waarvan 54 dagen in coma, maar corona kreeg de Aalsterse traiteur Rudy De Ridder (73) niet klein. In juli 2020 verliet de man in een bed en onder luid applaus van het ziekenhuispersoneel en vrienden het OLV. Ondertussen gaat het weer heel wat beter met Rudy en helpt hij alweer in de traiteurszaak van zijn zoon. Basketten met zijn vrienden, dat gaat jammer genoeg niet meer. Samen met nog enkele anciens hangt Rudy zijn basketschoenen definitief aan de haak.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.