OLV Aalst
Volledig scherm
OLV Aalst © Geert De Rycke

Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen daalt verder naar 121

Aalst121 coronapatiënten worden er nu verzorgd in het OLV en ASZ in Aalst. Gisteren waren dat er nog 134.

 1. Wetenschapskind Kobe (8) samen met VUB-team op zoek naar de meteoriet in Gijzegem: “Magneetje meegebracht om de ruimtesteen te vinden”
  PREMIUM
  Aalst

  Weten­schaps­kind Kobe (8) samen met VUB-team op zoek naar de meteoriet in Gijzegem: “Magneetje meege­bracht om de ruimte­steen te vinden”

  “De kans dat we iets vinden is astronomisch klein”, aldus professor Geochemie Steven Goderis van de VUB voor de start van de zoektocht in Gijzegem. Toch vertrokken zijn team, coronaproof in kleine groepjes, naar verschillende locaties in het dorp waar de meteoriet kon neergekomen zijn. Ook Kobe Van Belle (8), gek op wetenschap en alles wat met de ruimte te maken heeft, ging mee op zoek.
 2. 10.952 kilometer gestapt en toch krijgt Lenny (27) geen plekje in ‘Guiness World Records’-boek: “Mogelijk probeer ik het in 2022 gewoon opnieuw”
  PREMIUM
  Bambrugge

  10.952 kilometer gestapt en toch krijgt Lenny (27) geen plekje in ‘Guiness World Re­cords’-boek: “Mogelijk probeer ik het in 2022 gewoon opnieuw”

  De indrukwekkende afstand die de 27-jarige Lenny Bassleer uit Bambrugge (Erpe-Mere) de afgelopen maanden aflegde, krijgt geen internationale erkenning. De man wandelde in één jaar 10.952 kilometer en diende een aanvraag tot erkenning in als wereldrecordhouder bij de jongeren. “Helaas kreeg ik een bericht dat mijn prestatie niet erkend wordt”, vertelt hij.
 3. Fenomenale Vladimir Mihailovic schiet Okapi Aalst naar halve finale Beker van België: “Wij kunnen van iedereen winnen”
  BASKETBAL BEKER VAN BELGIË

  Fenomenale Vladimir Mihailovic schiet Okapi Aalst naar halve finale Beker van België: “Wij kunnen van iedereen winnen”

  Vijfenveertig punten. Weergaloos! Vladimir Mihailovic scoorde aan de lopende band tegen Bergen. Het werd een wedstrijd om duimen en vingers van af te likken. Net als in Wallonië zette Okapi een scheve situatie recht. Aalst gaat naar de halve finale van de beker. Bergen én Aalst presenteerden een match die als pure propaganda voor de sport kan worden beschouwd.
 1. Verdachte gaat volledig door het lint in Amerikaanse rechtbank
  Play

  Verdachte gaat volledig door het lint in Amerikaan­se rechtbank

 2. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning