Dienst Nucleaire Geneeskunde A.S.Z. – OLV 
(Van links naar rechts op de foto) Dr. Sim Vermeulen, Dr. Nicole Dorny, Dr. Dirk Ooms, Dr. Pieter De Bondt en Dr. Olivier De Winter.
Volledig scherm
Dienst Nucleaire Geneeskunde A.S.Z. – OLV (Van links naar rechts op de foto) Dr. Sim Vermeulen, Dr. Nicole Dorny, Dr. Dirk Ooms, Dr. Pieter De Bondt en Dr. Olivier De Winter. © ASZ/OLV

Aalsterse ziekenhuizen bieden vernieuwende nucleaire therapie aan bij uitgezaaide prostaatkanker

AalstDankzij de samenwerking tussen de medische diensten Nucleaire Geneeskunde, Urologie en Oncologie van het OLV Ziekenhuis en het ASZ kan vanaf maart 2022 ook in Aalst een innovatieve therapie worden ingezet bij de strijd tegen prostaatkanker.

 1. Je elektrische auto opladen in Aalst, hoeveel kost het en wanneer mag je thuis opladen? “Tegen 2025 dubbel zoveel laadpalen”
  PREMIUM

  Je elektri­sche auto opladen in Aalst, hoeveel kost het en wanneer mag je thuis opladen? “Tegen 2025 dubbel zoveel laadpalen”

  “Tegen 2025 zal er in Aalst nood zijn aan 513 laadequivalenten voor elektrische auto’s”, zo heeft de stad Aalst berekend. Op dit moment zijn dat er minder dan de helft. “Voor wie in een rijwoning woont, een elektrisch voertuig heeft en thuis wil laden, is er op dit moment nog een probleem”, zegt schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld). Wanneer mag je thuis je auto opladen en hoeveel kost een oplaadbeurt in Aalst? De schepen zet het allemaal nog eens op een rijtje.
  Aalst
 2. Kaasmeesters Karl (47) en Reinout (29) openen kaas- en wijnbar in Kattestraat: “Salade met geitenkaas op het terras en in de winter kaasfondue en raclette, waarom niet?”
  PREMIUM
  Aalst

  Kaasmees­ters Karl (47) en Reinout (29) openen kaas- en wijnbar in Katte­straat: “Salade met geitenkaas op het terras en in de winter kaasfondue en raclette, waarom niet?”

  Liefhebbers van kaas kunnen vanaf zaterdag 2 april terecht bij ‘Korboo Cheese Masters’ in de Kattestraat in Aalst. Kaasmeesters Karl Bolle (47) en Reinout Carmeliet (29) serveren er vanaf dan de lekkerste kazen in combinatie met wijn of bier en je zal er zelfs culinair kunnen genieten. “Onze menukaart verandert met de seizoenen, van een salade met geitenkaas tot raclette in de winter.”
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.