Jona Koekelcoren (Digital Marketing Manager), Lukas Van Orshoven (oprichter), Jarno Van Renterghem (Digital Marketeer).
Volledig scherm
Jona Koekelcoren (Digital Marketing Manager), Lukas Van Orshoven (oprichter), Jarno Van Renterghem (Digital Marketeer). © Crowdselling

Aalsterse start-up Crowdselling levert verenigingen al 1 miljoen euro op tijdens corona

AalstMeer dan 1.000 verenigingen gebruiken het platform van Crowdselling en haalden samen al 1 miljoen euro op tijdens de coronapandemie. De Aalsterse startup biedt jeugd- en sportverenigingen een gratis platform aan waarmee die in een mum van tijd een webshop kunnen opzetten om geld in te zamelen.

 1. Net geen stuntzege van Eendracht Aalst Ladies in Genk na kuitbeenbreuk van Baccarne
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PLAY-OFF 2

  Net geen stuntzege van Eendracht Aalst Ladies in Genk na kuitbeen­breuk van Baccarne

  Een stuntzege leek voor Eendracht Aalst Ladies op Racing Genk in de maak, tot het noodlot alweer toesloeg. Doelvrouw Silke Baccarne liep in de slotfase bij een 2-3-voorsprong voor Aalst, na een overtreding van Hanne Merkelbach, een kuitbeenbreuk op. Veldspeelster Tiana Andries moest haar noodgedwongen vervangen en incasseerde alsnog in de 98ste minuut de gelijkmaker.
 2. Kleine Rafaël (3) werd geboren zonder kuitbeen, crowdfunding voor operatie over halfweg: “Al 50.000 euro ingezameld, maar we hebben 78.000 euro nodig voor operatie”
  PREMIUM
  Aalst/Mol

  Kleine Rafaël (3) werd geboren zonder kuitbeen, crowdfun­ding voor operatie over halfweg: “Al 50.000 euro ingezameld, maar we hebben 78.000 euro nodig voor operatie”

  Ze zijn er bijna, maar nog niet helemaal. De crowdfunding die de ouders van Rafaël Debeuf (3) organiseerden voor hun kleuter bereikte sinds dit weekend de 50.000 euro. In totaal is er bijna 80.000 euro nodig om Rafaël te helpen. Het kind is geboren zonder kuitbeen en heeft een te kleine linkervoet. De operatie kost veel geld, maar er is hulp onderweg. Zo wandelen vrienden van Aalst naar Dendermonde om geld in te zamelen én kunnen ze rekenen op heel veel gulle HLN-lezers.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten