De Klinks uit Aalst.
Volledig scherm
De Klinks uit Aalst. © De Klinks

Aalsterse cover van ‘Blitzkrieg Bop’ van The Ramones: “Ik ben van Oilsjt, en nie van Deiremonne”

AalstVaak zijn Aalsterse carnavalsliedjes covers van schlager- of bekende popliedjes, maar De Klinks hebben er nu eentje gemaakt van Blitzkrieg Bop van The Ramones.

 1. Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabiliseert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”
  Livios

  Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabili­seert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Aalst-manager Marc Vael: “Na déclic op Oostkamp blijven we in de titel geloven”
  voetbal tweede nationale A

  Aalst-manager Marc Vael: “Na déclic op Oostkamp blijven we in de titel geloven”

  Voor de nieuwe manager Marc Vael is Eendracht Aalst een harde leerschool. De Waaslander moet de club samen met coach Carl De Geyseleer door woelige tijden loodsen. Er is het aanslepend conflict tussen de harde supporterskern en voorzitter Patrick Le Juste en na een sportieve hoogconjunctuur met 28 punten op 30 volgde een terugval van vijf nederlagen op rij. Het wordt nu afwachten of het gelijkspel op SV Oostkamp voor een ommekeer zal zorgen. Zaterdagavond tegen FC Wetteren weten we meer.