Juline, Anaëlle en Britt genieten van het zonnetje in het stadspark van Aalst.
Volledig scherm
Juline, Anaëlle en Britt genieten van het zonnetje in het stadspark van Aalst. © RLA

Aalstenaars komen massaal buiten om te genieten van het zonnetje: “Makkelijker om eens af te spreken met dat goed weer”

AalstAalstenaars kwamen dit weekend massaal buiten om te genieten van de eerste dagen met goed weer. Onder meer in het stadspark is het gezellig druk.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Geen prinsenjaar voor Yordi in 2021, maar carnaval vanuit zijn luie zetel: “Misschien dat ik me zondag toch een beetje verkleed”
  PREMIUM
  Aalst

  Geen prinsen­jaar voor Yordi in 2021, maar carnaval vanuit zijn luie zetel: “Misschien dat ik me zondag toch een beetje verkleed”

  Had corona ons leven niet omgegooid, dan was de kans groot dat Yordi Ringoir (29) nu zondag de prins carnaval van Aalst was. Op 14 februari 2021 zal hij echter geen snoepjes uit een oldtimer gooien naar de kinderen aan de kant van de straat, maar kijkt Yordi thuis naar de carnavalsprogramma’s op de regionale zender. Uitstel is gelukkig geen afstel in de wereld van de prinsenverkiezing. “Als ze mij vragen of ik dit jaar meedoe, zeg ik ‘ja, maar’.”
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg