Aalstenaar Steven Van Herreweghe in shock na dodelijk ongeval 11-jarige jongen
Volledig scherm
Aalstenaar Steven Van Herreweghe in shock na dodelijk ongeval 11-jarige jongen © RLA / Richardson

Aalstenaar Steven Van Herreweghe in shock na dodelijk ongeval 11-jarige jongen: “Dit is geen verrassing, dit moest gebeuren”

In het centrum van Aalst is een 11-jarige jongen vanochtend doodgereden door een vrachtwagen. Aalstenaars reageren geschokt, maar ook kwaad. Ze zijn het zware en onveilige verkeer in het hart van de stad - en in de buurt van verschillende scholen - beu. Tv-gezicht en Aalstenaar Steven Van Herreweghe, vader van twee jonge kinderen, passeerde vlak na de aanrijding langs de plaats van het ongeval. Zwaar aangeslagen kroop hij in zijn pen. “Celio, ik heb je helaas nooit mogen kennen, maar moge je dood niet voor niks geweest zijn.”

16 reacties

 • gustaaf Van Bever

  2 jaar geleden
  Ik treed willy Niclaes volledig bij, vroeger was het de bekende brouwerij Zeeberg; daarna Amylum..Het vervoer van grondstoffen en producten verliep grotendeels via schepen op de Dender.De ligging is goed, langs de Zeebergbrug , Brusselse steenweg of via Parklaan , rond punt naar de E40 . Echter, de ellende om via de bewuste straat Aalst centrum te bereiken is de oorzaak van het intens verkeer en bijgevolg minder overzichtelijk..Wat verder de St Annabrug ,enkel goed voor lokaal vervoer.
 • Said Sabaouni

  2 jaar geleden
  Het is verschrikkelijk natuurlijk ik vind heel erg voor ouders en zijn kinderen. Meer ik kan geen woorden voor. Ik moet wel zeggen Inninge deelneming aan de ouders broer zus van overleden jongen ook zijn families en vrienden medeleven.
 • floor lauvrys

  2 jaar geleden
  Mooie reactie ; vreselijk nieuws ... Zal helaas nog lang realiteit blijven, niet enkel in Aalst... commerce gaat nog steeds voor...
 • didier francois

  2 jaar geleden
  Innige deelneming aan de familie . Waar zijn nu die fantastische politiekers die begaan zijn met onze veiligheid ? Hun wegsteekoplossing van 30km per uur in nabijheid v e school dag en nacht ... terwijl zo'n tientonners zelfs aan 10km/u levensgevaarlijk zijn ! Ze zouden moeten in de grond zinken van schaamte, voor allerhande zever hebben ze geld over maar voor een efficiënte veiligheid voor de kinderen ....
 • Michael Van Acker

  2 jaar geleden
  Als BV had hij de kat eerder de bel moeten aanbinden. Achteraf pijnpunten blootleggen is geen kunst.Dat doe je volgens mij enkel voor de aandacht.