Filip Beerens.
Volledig scherm
PREMIUM
Filip Beerens. © RLA

Aalstenaar met Temptation Carwash-crew naar ‘24 Hours of Zolder’: “Ooit maakte TMF een realityreeks van ons”

AalstKomend weekend trekt Filip Beerens (47) naar het circuit van Zolder, en niet om er mee te racen tijdens de ‘24 hours of Zolder’. De Aalstenaar is de man achter de ooit enorm populaire ‘Temptation Carwash’, waar zelfs een realityreeks is over gemaakt. “Kan uw team ons publiek nog eens komen entertainen?”, vroegen de organisatoren van Zolder aan Filip. “We waren eigenlijk gestopt, maar we doen het nog één keer”, zegt hij.

  1. Amber (18) maakt overheerlijke cupcakes: “De kanker keerde terug, dus is een gewone vakantiejob nog niet voor deze zomer”
    PREMIUM
    Aalst

    Amber (18) maakt overheer­lij­ke cupcakes: “De kanker keerde terug, dus is een gewone vakantie­job nog niet voor deze zomer”

    Een vakantiejob starten en een centje bijverdienen zoals elke andere jongere, voor Amber Nica (18) uit Aalst kan het deze zomer nog niet. Al anderhalf jaar vecht ze tegen lymfeklierkanker en moet ze dus de sociale contacten beperken. Omdat een gewone vakantiejob uitgesloten is, bakt Amber cupcakes en verkoopt ze die via haar zelfgemaakte webshop De Lekkerbek Gebakjes. Want cupcakes bakken, dat vindt ze heerlijk. “Mijn grote droom is om eens gepersonaliseerde cupcakes te maken voor een event, dat heb ik nog niet mogen doen”, zegt ze.