Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

84-jarige bestuurder die betrokken was bij dodelijk ongeval is rijbewijs drie maanden langer kwijt

AalstR.C., de 84-jarige man die op 12 januari de 77-jarige Godelieve Bruggeman op haar bromfiets aanreed moet zijn rijbewijs nog drie maanden langer inleveren. Dat heeft de rechtbank in Aalst maandagochtend beslist. De tachtiger zelf blijkt intussen niet goed te beseffen wat hij daar heeft aangericht en liet verstaan dat hij moeilijk zonder rijbewijs kon leven. 

 1. Vergunning Healt & Care Valley op Siesegem ook in cassatieberoep vernietigd: “We bereiden nieuwe vergunningsaanvraag voor”, zegt de burgemeester
  PREMIUM
  Aalst

  Vergunning Healt & Care Valley op Siesegem ook in cassatiebe­roep vernietigd: “We bereiden nieuwe vergun­nings­aan­vraag voor”, zegt de burgemees­ter

  De Raad van State verwerpt het cassatieberoep van de stad Aalst en bevestigt de vernietiging van de vergunning voor de inrichting van het bedrijventerrein op de Siesegemkouter. Het probleem is dat de stad een vergunning heeft afgeleverd aan het AGSA, een stedelijk autonoom gemeentebedrijf. Burgemeester D’Haese (N-VA) wil tegen de zomer een nieuwe vergunningsaanvraag indienen, deze keer bij de provincie.
 2. Zo VeloVeilig is Aalst: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  aalst

  Zo VeloVeilig is Aalst: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Aalst hebben 359 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 3. Vijf jaar levenswerk van Malhi gaat volledig op in vlammen, ondernemers uit de buurt springen in de bres
  Erembodegem

  Vijf jaar levenswerk van Malhi gaat volledig op in vlammen, onderne­mers uit de buurt springen in de bres

  De zware brand op de Hogeweg in Erembodegem donderdagnamiddag heeft het levenswerk van Malhi en zijn gezin volledig vernietigd. De brand was bijzonder zwaar en het restaurant en hun woonplaats ging volledig in vlammen op. De dekenij Hogeweg, die alle handelaars in de buurt omvat, wil nu iets doen voor het gezin om hen te helpen. “We willen hen zoveel mogelijk helpen waar mogelijk", zegt Bart Verbeiren van de dekenij.