Gezelligheid op het petanqueplein.
Volledig scherm
Gezelligheid op het petanqueplein. © Petanque De Vlaamse Gaai

68 liefhebbers op petanquetornooi Vlaamse Gaai

68 petanque-liefhebbers hebben het in Nieuwerkerken tegen mekaar opgenomen op het kermistornooi van petanqueclub De Vlaamse Gaai.

0 reacties

 1. Nog zo’n 100 dagen tot Aalst carnaval: “Covid Safe Ticket? Mondmaskers? Het is totale vrijheid of thuisblijven”
  PREMIUM
  Aalst

  Nog zo’n 100 dagen tot Aalst carnaval: “Covid Safe Ticket? Mondmas­kers? Het is totale vrijheid of thuisblij­ven”

  Nog iets meer dan honderd dagen en dan is het weer carnaval in Aalst. Op 27 en 28 februari en 1 maart 2022 trekken de Aalstenaars opnieuw hun meest spottende kostuum aan en gaan de carnavalswagens met 3D-cartoons in piepschuim weer door de straten. Tenzij... het ondenkbare waarheid wordt door corona. Hoe gaan de carnavalisten de editie 2022 tegemoet? “Een carnaval met een Covid Safe Ticket? Vergeet het.”
 2. Vroeger hopmagazijn en platenwinkel wordt residentie ‘De Groene Belle’ Monopole: “8 luxeappartementen en 2 kantoren”
  PREMIUM
  Aalst

  Vroeger hopmaga­zijn en platenwin­kel wordt residentie ‘De Groene Belle’ Monopole: “8 luxeappar­te­men­ten en 2 kantoren”

  Ooit was het pand een hopmagazijn en daarna als platenzaak Yellow Cab the place to be voor dj’s, maar dat is allemaal nostalgie. Twee kantoren, acht luxueuze appartementen waaronder een penthouse komen er in de plaats. Tot grote vreugde van al wie houdt van erfgoed blijft de gevel van dit stukje Aalsters industrieel verleden wel bewaard. De ontwikkelaar legt uit wat hij ermee van plan is.