Ronde Tafel Aalst.
Volledig scherm
Ronde Tafel Aalst. © RLA

60 jaar Ronde Tafel Aalst: “Gevierd met een veiling voor het goede doel”

AalstRonde Tafel 46 Aalst vierde afgelopen dinsdag 28 juni zijn 1.200ste statutaire vergadering. De club bestaat al 60 jaar.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. RESTOTIP. Elwin’s Pancakes: “Een Bretoense galette is niet zomaar een pannenkoekje, maar een volwaardige lunch”
  PREMIUM
  Aalst

  RESTOTIP. Elwin’s Pancakes: “Een Bretoense galette is niet zomaar een pannenkoek­je, maar een volwaardi­ge lunch”

  De nieuwe publiekslieveling van Aalst heet ‘Elwin’s Pancakes’ en opende deze zomer in de Korte Zoutstraat. Je kan er niet alleen american pancakes bestellen, maar ontdekt er ook hoe lekker de Bretoense galetten kunnen zijn. Hier krijg je veel meer dan een pannenkoekje met suiker, het is een volwaardige culinair verantwoorde lunch. Meer restotips uit de Denderstreek en Vlaamse Ardennen vind je hier.