De feiten speelden zich af in Nieuwerkerken zondagnacht.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in Nieuwerkerken zondagnacht. © RV

32-jarige Aalstenaar onder invloed van alcohol en drugs aangehouden nadat hij zich verschanste in woning

NieuwerkerkenEen 32-jarige man uit Nieuwerkerken is aangehouden nadat hij zich afgelopen weekend had verschanst in zijn woning in Nieuwerkerken bij Aalst. De man verwondde eerst zijn familie die daarna kon ontsnappen en sloot zich dan op in zijn woning en weigerde nog naar buiten te komen. Het speciale politieteam van Aalst kon uiteindelijk de man overmeesteren.

 1. Gepensioneerd verpleegkundige Danny (67) springt bij in zorgsector tijdens corona, maar moet nu 4.000 euro extra belastingen betalen: “Stank voor dank”
  PREMIUM
  Kerksken

  Gepensio­neerd verpleeg­kun­di­ge Danny (67) springt bij in zorgsector tijdens corona, maar moet nu 4.000 euro extra belastin­gen betalen: “Stank voor dank”

  Danny De Blander (67) uit Kerksken is als verpleegkundige al vier jaar met pensioen, maar ging tijdens de coronacrisis opnieuw aan de slag om het ziekenhuis waar hij 41 jaar had gewerkt, te helpen in moeilijke tijden. Hij hield daar een goed gevoel aan over, tot hij zijn belastingbrief in de bus kreeg. “Ik moet 4.000 euro belastingen betalen. En dat is enkel nog maar voor 2021”, aldus Danny.
 2. Verpakkingsvrije winkel Puurista werkt nu ook samen met vegetarische buurtslager: “Nog elke dag ontdekken mensen mijn winkel. Steeds meer mensen vinden dat het anders kan of moet”
  Haaltert

  Verpak­kings­vrije winkel Puurista werkt nu ook samen met vegetari­sche buurtsla­ger: “Nog elke dag ontdekken mensen mijn winkel. Steeds meer mensen vinden dat het anders kan of moet”

  Tina Hanon baat een winkeltje uit in het centrum van Haaltert met alleen pure, lokale én onverpakte producten. Ze merkt dat alsmaar meer mensen de weg vinden naar haar verpakkingsvrije winkel in de Hoogstraat. Voortaan werkt ze ook samen met VegGuy uit Erpe-Mere, een slager die zich sinds kort richt op vegetarische en veganistische producten.