Kind met een Kroontje in Aalst.
Volledig scherm
Kind met een Kroontje in Aalst. © Swirko

30 jaar Kind met een Kroontje: “Alle 110 plaatsen tot 2022 ingevuld”

AalstDe Aalsterse dienst voor onthaalouders, Kind met een Kroontje, bestaat 30 jaar. De onthaalouders werden verwend met een ontbijt, workshops, lunch en een receptie aan het eind van de dag.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. 1,4 miljoen euro voor restauratie van Sint-Jozefkerk: “Dakwerken en versteviging torenspits”
  Aalst

  1,4 miljoen euro voor restaura­tie van Sint-Jozefkerk: “Dakwerken en verstevi­ging torenspits”

  Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele (N-VA) zet het licht op groen voor de restauratie van de Aalsterse Sint-Jozefkerk. “In deze restauratiefase worden de toren en de voorgevel grondig gerestaureerd. Aan de toren zijn dakwerken voorzien en de torenspits wordt beter beveiligd”, zegt minister Diependaele. Voor deze restauratiewerken voorziet de Vlaamse overheid een premie van 1,4 miljoen euro.