Aalsterse Davidssterren.
Volledig scherm
Aalsterse Davidssterren. © RLA

2.000 ‘Aalsterse Jodensterren’ verdeeld aan carnavalisten

In Aalst zijn er buttons met de afbeelding van een ‘Joodse ster’ in de kleuren van het Aalsterse stadslogo in omloop. De Aalsterse carnavalist Michel Van Brempt deelt er zo 2.000 uit. Hij ontkent echter dat het om een Davidsster gaat: “Dat is twee keer de A van Aalst. Een keer recht en eens averechts. Zie jij daar een Joodse ster in?”, houdt hij zich van den domme.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.