Volledig scherm
© Koen Baten

16-jarige geeft kopstoot aan agent na discussie over mondmaskerplicht, familie keert zich nadien ook tegen politie

AalstAan de McDonalds op de Aalsterse Grote Markt is woensdag een agent werkonbekwaam geraakt na een kopstoot van een 16-jarige. Dat gebeurde na een discussie over het niet-dragen van een mondmasker. De jongeman werd uiteindelijk in een combi gestopt, maar daarna keerde ook zijn familie zich tegen de politie. 

 1. Vaccinatiecentrum Denderdal moet op 1 februari klaar zijn. Hoe verloopt een bezoek aan het vaccinatiecentrum?
  PREMIUM
  Aalst

  Vaccinatie­cen­trum Denderdal moet op 1 februari klaar zijn. Hoe verloopt een bezoek aan het vaccinatie­cen­trum?

  Op dit moment is er nog niet veel te zien in sporthal Denderdal in Erembodegem, maar op 1 februari moet die helemaal omgebouwd zijn tot een vaccinatiecentrum. Op 15 februari moet het centrum klaar zijn om mensen te ontvangen. Hoe zal nu een bezoek aan vaccinatiecentrum Denderdal verlopen? Op de gemeenteraadscommissie gaf de stad uitleg over de vaccinatieflow.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld