In Hofstade is het weer rommelmarkt.
Volledig scherm
In Hofstade is het weer rommelmarkt. © RLA

11de keer rommelmarkt in Hofstade, belleman opent de kermis

HofstadeOp zondag 21 augustus opent belleman Hugo de feestelijkheden in Hofstade. Je kan er terecht voor kermisplezier en een grote rommelmarkt. Komende donderdag is het avondmarkt.

 1. Stan (16) overleed aan kanker, zijn schoonbroer eert hem met ‘Iron Stan’: “Opbrengst gaat naar Kinderkankerfonds”
  PREMIUM
  Aalst

  Stan (16) overleed aan kanker, zijn schoon­broer eert hem met ‘Iron Stan’: “Opbrengst gaat naar Kinderkan­ker­fonds”

  Op 18 juli overleed de 16-jarige Stan Simal uit Aalst aan kanker. Zijn schoonbroer Pieter-Jan Neetens (30) wil hem nu eren met ‘Iron Stan’. Zeven dagen voor de dood van Stan, plaatste Pieter-Jan zich voor de Ironman van Hawaï, het hoogste wat een triatleet kan bereiken. “We gingen van complete euforie naar een groot verdriet. Zijn vechtlust en moed kan ik met niets vergelijken”, zegt Pieter-Jan. Met Iron Stan wil hij geld inzamelen voor het Kinderkankerfonds. Steunen kan via crowdselling.eu/ironstan.
 1. ‘Lorelie & Feline by Andy Peelman’ in Gentsestraat feestelijk geopend: “Merkkledij aan tweedehands prijzen”
  PREMIUM
  Aalst

  ‘Lorelie & Feline by Andy Peelman’ in Gentse­straat feestelijk geopend: “Merkkledij aan tweede­hands prijzen”

  ‘Lorelie & Feline by Andy Peelman’ heeft dit weekend de deuren geopend in de Gentsestraat in Aalst. De bekende acteur en presentator Andy Peelman en echtgenote Tine Kissling ontvingen er op de openingsdag tal van Bekende Vlamingen. Karen Damen en haar zus Kirsten verkochten er hun Kristina-knitwear. Aalst heeft er met deze winkel voor tweedehands merkkledij en -accessoires een nieuwe attractie bij.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.