Dag van de Jeugdbeweging in Aalst in 2021.
Volledig scherm
Dag van de Jeugdbeweging in Aalst in 2021. © JP Swirko

1.200 koffiekoeken op het ontbijt van de Dag van de Jeugdbeweging

Aalst1.200 koffiekoeken zijn er op de ochtend van de Dag van de Jeugdbeweging uitgedeeld op de Hopmarkt in Aalst. Bekijk hieronder het fotoverslag.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Samuel Fabris (Eendracht Aalst): “Ook in topper op Bocholt voluit voor de zege gaan”
  Voetbal tweede nationale B

  Samuel Fabris (Eendracht Aalst): “Ook in topper op Bocholt voluit voor de zege gaan”

  Eendracht Aalst liet het tot dusver afweten in de toppers tegen Lyra-Lierse en Hoogstraten. In de volgende topper op Bocholt van nu zaterdagavond zal blijken of de ploeg van coach Carl De Geyseleer de jongste weken stappen voorwaarts heeft gezet. Opmerkelijk is dat beide teams op een gedeelde derde plaats in het klassement staan en samen de tweede periodestand aanvoeren.