Hein Vanhaezebrouck
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck © BELGA

Vanhaezebrouck wil AA Gent Europees weer op de kaart zetten: “Alles doen om poules te halen én te overleven”

Conference LeagueAA Gent begint morgenavond aan zijn Europees avontuur, tegen het Noorse Valerenga. Hein Vanhaezebrouck gelooft dat zijn team er klaar voor is.

14 reacties

 • Eddy Janssen

  11 maanden geleden
  Met hein lukt dat nooit. Die zeurt altijd! Altijd wat nu weer met st truiden waar je zelfs niet kon winnen. Dus hij zal europees snel uitgeteld zijn. Heintje is voorbij geen coach van deze tijd.
 • Wouter Van de Walle

  11 maanden geleden
  Wie van deze tegenstander nog nooit heeft gehoord volgt het voetbal duidelijk niet. Haalden vroeger ook al meermaals Europees voetbal, zonder daarbij veel potten te breken maar ze waren er wel bij. Deze waardige tegenstander, maar wij zijn sterker
 • JOris VVlaenderen

  11 maanden geleden
  Natuurlijk is dit een waardige tegenstander. Althans is het dat voor het belgsche niveau toch. Zelfs de zo opgehemelde (of is het oogeblazen?) Rode duivels spelenoo een niveau onder het niveau van de goeie ploegen
 • Koert Vynckier

  11 maanden geleden
  Vålerenga een prutstegenstander? Yeah, right! Veel succes Gent! Die 0/18 van de vorige campagne goedmaken zal een flinke inspanning vergen.
 • pascal de haes

  11 maanden geleden
  Als ze winnen is het dank zij hem als ze verliezen is het de schuld v de spelers
 1. AA Gent zet samenwerking met Mboyo per direct stop
  AA Gent
  19

  AA Gent zet samenwer­king met Mboyo per direct stop

  KAA Gent heeft de samenwerking met Ilombe Mboyo per direct stopgezet. Een reden geven de Buffalo’s niet in hun statement, maar Mboyo kwam de afgelopen weken in opspraak. De aanvaller werd in de nacht van 15 op 16 januari in Elsene gearresteerd voor geweldpleging tegenover een vrouw. Bovendien diende ex-Standard-voorzitter Roland Duchâtelet enkele dagen geleden een klacht in tegen onder meer Mboyo voor mogelijke vervalsing van de titelstrijd in 2013-2014.