BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Vanhaezebrouck voor het eerst sinds ontslag in 2018 op RSCA: “Ook Hein had een ‘proces’. Er was alleen minder geduld”

Belgisch VoetbalNa 777 dagen keert Hein Vanhaezebrouck terug naar Anderlecht. Waar hij, met eigen jeugd, wilde aanknopen met de tradities, maar hij finaal ‘slechts’ Hein was – volgens zijn tegenstanders “een betweter”. Wat zij erbij vergeten te zeggen: Hein had een weg die niet zo veel verschilt van die van Vincent Kompany vandaag. Een terugblik.

4 reacties

 • Bert Brugge

  3 maanden geleden
  Hij is ook slechts Hein... 1 keer kampioen en geluk in Europa. Voor de rest: veel blabla en gefaald in Genk, Anderlecht en nu opnieuw falend in Gent. Goeie analist, maar een prutstrainer.
 • jammy cappon

  5 maanden geleden
  @rik capelle : persoonlijk vind ik HVH 1 van de beste trainers in België, tactisch enorm onderlegd. Had hem graag naar club zien komen. Alleen, net zoals velen, lust ik zijn vele blabla en eigendunk niet. Nu, Hein had ook als voetballer al een hoge dunk van zichzelf bij topploegen als Rc Harelbeke en Lokeren.
 • Rik Cappelle

  5 maanden geleden
  En in Genk had hij ook een 'proces' en in Gent ook misschien en dan nog één in de randgemeente ook en nu zit hij terug in een 'proces'. Het regent 'processen' precies rond hem. Zou het niet beter zijn dat het successen regent ipv al diene blablabla ?
 • dave janssens

  5 maanden geleden
  Als er een reden is hem niet op RSCA te willen houden, dan is dit geprevel daar een goed voorbeeld van.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!