BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Vanhaezebrouck voor het eerst sinds ontslag in 2018 op RSCA: “Ook Hein had een ‘proces’. Er was alleen minder geduld”

Belgisch VoetbalNa 777 dagen keert Hein Vanhaezebrouck terug naar Anderlecht. Waar hij, met eigen jeugd, wilde aanknopen met de tradities, maar hij finaal ‘slechts’ Hein was – volgens zijn tegenstanders “een betweter”. Wat zij erbij vergeten te zeggen: Hein had een weg die niet zo veel verschilt van die van Vincent Kompany vandaag. Een terugblik.

4 reacties

 • Bert Brugge

  2 jaar geleden
  Hij is ook slechts Hein... 1 keer kampioen en geluk in Europa. Voor de rest: veel blabla en gefaald in Genk, Anderlecht en nu opnieuw falend in Gent. Goeie analist, maar een prutstrainer.
 • Jean-marc Geirnaert

  2 jaar geleden
  @rik capelle : persoonlijk vind ik HVH 1 van de beste trainers in België, tactisch enorm onderlegd. Had hem graag naar club zien komen. Alleen, net zoals velen, lust ik zijn vele blabla en eigendunk niet. Nu, Hein had ook als voetballer al een hoge dunk van zichzelf bij topploegen als Rc Harelbeke en Lokeren.
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  En in Genk had hij ook een 'proces' en in Gent ook misschien en dan nog één in de randgemeente ook en nu zit hij terug in een 'proces'. Het regent 'processen' precies rond hem. Zou het niet beter zijn dat het successen regent ipv al diene blablabla ?
 • Dave Janssens

  2 jaar geleden
  Als er een reden is hem niet op RSCA te willen houden, dan is dit geprevel daar een goed voorbeeld van.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”
  voetbal jupiler pro league

  Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”

  AA Gent heeft zich dankzij een penalty van Hugo Cuypers naar een zege tegen Westerlo geknokt. Bij een 1-1-stand verraste Matisse Samoise z'n rechtstreekse tegenstander De Cuyper waardoor de bal tegen diens hand en dus op de stip belandde. Matisse Samoise moest in de loop van de tweede helft het veld verlaten met een heupblessure, ook door diezelfde actie.
 3. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.