Alexandre De Bruyn in actie tegen Lyon voor zijn blessure.
Volledig scherm
Alexandre De Bruyn in actie tegen Lyon voor zijn blessure. © BELGA

Vanhaezebrouck not amused nadat De Bruyn regels aan laars lapt en naar buitenland vliegt: “Dat hij vertrekt, is dom. Er filmpjes van maken, is nóg dommer”

Net als bij vele clubs heeft ook AA Gent z’n spelers opgedragen om tijdens deze korte winterstop vooral niet naar het buitenland of hun thuisland te trekken. Alexandre De Bruyn (26) besloot om vandaag tóch het vliegtuig te nemen en plaatste dat ook kortstondig op social media. Hein Vanhaezebrouck was uiteraard not amused.

2 reacties

 • frank martens

  1 maand geleden
  Alexis saelemackers in tribune bij Anderlecht, ook nog nooit gehoord van Corona zeker,, Italië is een rode zone, dan zijn ze verbaasd dat er besmettingen zijn in de ploeg. Verder no comment.
 • Pierke Pol

  1 maand geleden
  Top van Hein dat hij eerlijk is. Leuke kerel.
 1. Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterrenchef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelinster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”
  PREMIUM
  Gent

  Ook op zijn 67ste vecht Danny Horseele, de sterren­chef van de Ghelamco Arena, voor tweede Michelin­ster: “Mijn wekker gaat nog elke dag om 6 uur stipt”

  Danny Horseele is niet alleen de oudste, maar misschien ook wel de meest ambitieuze sterrenchef van het land. Ook op zijn 67ste verlangt hij nog naar zijn tweede Michelinster. Zijn gelijknamig restaurant in de nok van de Gentse Ghelamco Arena behoort tot beste van het land én toch gaat de man uit Knokke voor dat tikkeltje meer. Een gesprek over dromen, zorgen en de liefde voor... Brugge.
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"