Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie vrijdagmiddag.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie vrijdagmiddag. © BELGA

Vanhaezebrouck klaar om te roteren: “Okumu en Bayo hebben stappen gezet”

AA GentAA Gent start zondag het nieuwe voetbalseizoen in eigen land op Stayen. Alweer. Vorig seizoen liep het fout op het kunstgrasveld van STVV, maar daar wil Vanhaezebrouck niet te vaak op terugkomen. Hij hoopt vooral dat zijn jongens het kunstgras goed verteren én ziet kansen om te roteren.

0 reacties

 1. Christopher Opéri (AA Gent) voelt zich op zijn 24ste klaar voor stap hogerop: “Geen moment getwijfeld”
  VOETBAL 1A

  Christop­her Opéri (AA Gent) voelt zich op zijn 24ste klaar voor stap hogerop: “Geen moment getwijfeld”

  AA Gent keerde zaterdag terug van het oefenkamp in Horst, dat afgesloten werd met een 1-1-gelijkspel tegen Feyenoord in het jeugdcentrum Varkenoord naast de Rotterdamse Kuip. Na één vrije dag vertrekken de Buffalo’s maandag richting Jupille voor een tweede stage, die vooral in het teken van teambuilding wordt geplaatst. “Ik hoor van mijn nieuwe maats dat dat iets speciaals wordt om naar uit te kijken”, lacht aanwinst Christopher Opéri.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).